Erfarenheter

MR Skills drivs av Morgan Rosell som 2010 grundade extremtävlingen i enduro, Battle of Vikings. Tävlingen kördes första gången 2010 och nu är det dags för 10-årsjubileum. I år har Morgan jobbat fram nytt område och det kommer bli en riktig utmaning att få till en svår och underhållande bana. Det ska vara en tuff (omöjlig för en del) utmaning samt en häftig upplevelse för publiken. Av 150 startande är det ca 40 förare som inte kommer runt ett enda varv under de fyra timmar de har på sig. Följ Battle of Vikings på sociala medier för alla nyheter och det vore kul att ses på tävlingen!

Motorcykel och skotertävling i skidanläggningen Gillersklack blev en mycket populär och uppskattad tillställning. Nypistade backar blev en häftig upplevelse för deltagarna. Flera förare berömde eventet som det roligaste de kört! Det är det som MR Skills vill uppnå: spännande, utmanande och uppskattade event!

Påsklöpet har Morgan dragit igång hemma på gården och det är terränglöpning utanför vägar och stigar. Loppet brukar gå på Långfredagen och 2017 var det full snöstorm när löparna gav sig iväg.

2016 arrangerad Morgan Sixtorpsloppen, tre olika distanser för terränglöpare. Hel & halvmara samt 10 km i mycket vacker men varierande terräng.

Morgan är också med som guide till Roadracingtävlingarna på Isle of Man i början på juni. Ön erbjuder oförglömliga intryck där förarna dundrar fram på 6 mil vanliga landsvägar med 220km/tim i snitt!!! Vi som publik sitter precis i vägkanten och känner vinddraget från förarna. När ni upplever första föraren står varenda hårstrå på kroppen! Det är tävling varannan dag och på resan har ni med er egna hoj som vi utforskar ön med. Finns gott om lagliga stigar för enduroåkare och jag hittar de flesta spåren och ger er en otrolig upplevelse i kombination med roadracingen.

Projektledarutbildning gick Morgan under 2 år (2016-2018) på Risbergska i Örebro. Professional Congress Organiser (PCO) är den fina titeln för utbildningen och används framförallt inom möten och besöksnäringen.